Szolgáltatásaink

Lenti áraink tájékoztató jellegűek

Kérjen egyedi ajánlatot!

Standard Klíma Telepítés

A standard klímaszerelés díja 60.000,- Ft+Áfa, ami magában foglalja a munkadíjat és a klímaszereléshez szükséges anyagokat, tartókonzolt, elektromos vezetékeket, kábelcsatornát, 3 méter réz csővezetéket és 1db téglafal átütését.
A standard klímaszerelés nem tartalmazza a következő munkálatokat: - betonfal vagy több téglafal átütése - a csővezeték meghosszabbítása (3 m fölött) - kettő vagy több falátfúrás - a csövek és az elektromos kábelek fedése vakolattal vagy más speciális anyagokkal (csatorna, PVC maszk, csövek stb.) a 4 méteren felüli távolságra. - a légkondicionáló készülék áthelyezése, régi készülék leszerelése - cseppszivattyút amennyiben szükséges - speciális rögzítő anyagok költségét. (pl: vastag hőszigetelés esetében a speciális csavarokat.)

Karbantartás

A karbantartás díja 7875,- Ft+Áfa. Minden klímakészüléket évente kétszer (tavasszal és ősszel) szükséges karbantartani. A tisztítatlan klíma számos veszélyt jelenthet, akár komolyabb légúti megbetegedést, sőt, tüdőgyulladást is okozhatnak. A karbantartás folyamatához hozzátartozik a beltéri egység vegyszeres tisztítása, a kültéri egységek tisztítása, a készülékek gáznyomásának, és a cseppvíz csövek átfolyásának ellenőrzése, valamint a befújt levegő hőmérsékletének mérése. A rendszeres karbantartás meghosszabbítja készüléke élettartamát és növeli annak energiahatékonyságát!

Klímaszereléssel kapcsolatos szolgáltatásaink